Dag 58 – La Reole – Bazas – 27 juni 2012

We hadden een lange tocht van 28 km voor de boeg, waar we hopelijk nog wel wat van af konden snijden. Ook zou het heel erg warm worden met een verwachte maximum temperatuur van 36 graden. We wilden dus echt heel erg vroeg weg en dus de wekkers heel erg op tijd gezet.
We moesten de tent nog inpakken en omdat het aan de grond toch nog vochtig was waren de tenten helemaal nat en dus extra zwaar in de rugzak. Maar het opstaan en inpakken ging goed, dus om 6:30 uur gingen we op pad. Er was verder niemand op straat te vinden…
Na een paar kilometer werd het toch was drukker, er was een auto-ongeluk gebeurt. We weten verder niet wat er gebeurt is, maar we konden er wel langs lopen.
We hebben de hele dag over de weg gelopen. In auros zijn we rond 10:30 uur gestopt bij de supermarkt en hebben daar eten gekocht en ook direct op gegeten. Rond 11:00 uur liepen we daar weer verder en toen stond daar al dat het op dat moment 30 graden was.
We kwamen uiteindelijk om 13:30 uur in Bazas aan, waar we tot 14:00 uur moesten wachten tot de VVV open ging. We hadden de gite gereserveerd, dus we konden er sowieso overnachten.
De gite zit in een oud schoolgebouw. De rest van de middag hebben we de was gedaan, de tenten laten drogen en verder rustig aangedaan. Het was veel te warm! We hoorden later zelfs dat het 38 graden was geweest.
We hadden de gite uiteindelijk alleen. Dat was wel erg relaxed.
Omdat er wifi was hebben we ook nog de wedstrijd Spanje – Portugal kunnen kijken.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in santiagodecompostela. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s