Dag 3 – Woudrichem – Tilburg

Vroeg op gestaan want lange dag voor de boeg, 30 km. Toen ik beneden kwam stond het ontbijt al klaar. Lekker ontbeten met Paula en Arie, al mijn spullen ingepakt en om 7:37 uur begonnen met wandelen. Paula en Arie, bedankt voor de goede zorgen en heel veel plezier met jullie eigen wandeltocht volgende week!
Het eerste deel van de tocht vandaag was redelijk saai en daarom liep ik flink door in mijn wandelritme. Voor ik het wist was ik vlakbij Eethen en kwam Paula er aan gereden met koffie! Heerlijk, daar knapte ik van op! Paula, bedankt, super lief!
Daarna door gelopen naar drongelen, het ging al iets moeilijker, maar ging nog steeds goed. In Drongelen veerpont genomen naar Waalwijk.
Daarna was het een flink stuk door industrieterrein, dit was niet zo leuk wandelen. Het lopen werd steeds moeilijker, ook het stuk langs de midden-brabantlaan waren lastig, maar opgegeven moment liep ik al langs de efteling en dat motiveerde weer om door te lopen.
In Loon op zand nog een lange pauze gehouden en daarna met paar korte pauzes tussendoor naar Tilburg doorgelopen. Om 16:45 uur aangekomen bij Nils en Elianne! Eindelijk, was een lange en vermoeiende dag!
Eerst even bijkomen, toen gedouched en lekker pasta gegeten: dat ging er goed in zeg. S’avonds lekker biertje gedronken en toen op naar bed. Morgen een iets minder lange dag: 22 km naar Lage Mierde, waar ik mijn vader ontmoet die morgen van Gilze ook naar Lage Mierde loopt om vanuit daar samen door te lopen naar Santiago de Compostela.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in santiagodecompostela. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s